بایدها و نبایدها در طراحی سایت با قالب آماده (بخش سوم)
سوالی که مطرح میشود این است که آیا باید طراحی سایت با قالب آماده داشته باشیم یا طراحی سایت اختصاصی؟
در این مرحله باید هوشمند عمل کنیم. یعنی اگر کسب و کارمان را جدی گرفته باشیم، دو انتخاب پیش رو داریم. انتخاب اول استفاده از قالب برنامه نامه نویسی اختصاصی برای پیاده سازی تک به تک تمام ایده ها در وب سایت است. انتخاب دوم استفاده از قالبی است که توسط یک تیم حرفهای نوشته شده و گارانتی میشود.
همان طور که گفته شد این فضا یک اکوسیستم است. در این اکوسیستم برنامه نویسانی هستند که شروع به برنامه نویسی سمت کاربر و سرور کرده و قالبهای حرفهای طراحی نمودهاند.
این قالبها به دو دسته تقسیم میشدند. دسته اول قالبهایی که تنها خوش ظاهر بوده گرافیک قوی داشتند. دسته دوم هم قالبهایی است که علاوه بر خوش ظاهر بودن، عملکرد بالا و کدنویسی قوی داشتند.
به طور کل مخاطب عام در شروع کار از کیفیت کدنویسی باخبر نمیشود ودر ابتدا بیشتر ظاهر سایت مورد توجه مخاطب واقع میشود. بنابراین افرادی از این فرصت استفاده کرده و با هزینه های بسیار پایین سایت های خوش ظاهر، اما بدون کیفیت را به مشتریان فروختند.
از سوی دیگر در این اکوسیستم افرادی به وجود آمدند که این قالبها را خریداری نموده و نال کردند(لایسنس پولی آن را از بین بردند) و برای سود بردن خود درکدها یک سری تغییراتی ایجاد نمودند( برای مثال ارسال ایمیلهای اسپم و...). سپس با عنوان قالب رایگان، آنها را برای دانلود در داخل وب سایت گذاشتند. افرادی هم در ایران این قالب ها را ترجمه کرده و به صورت فارسی در اختیار مشتریان قرار دادند. درنهایت این قالبها توسط بسیاری از افراد دانلود شد و با این کار منابع وب سایت آنها در اختیار هکرها قرار گرفت. در ادامه برای آشنایی بیشتر درباره طراحی سایت با قالب آماده بیشتر بخوانید.